Carrière - EXTERUS

Even voorstellen

Voor en met onze – veelal internationale - klanten zijn we dagelijks aan de slag om hen én hun (buitenlandse) werknemers op alle fronten goed te begeleiden en te adviseren bij grensoverschrijdend werken. We doen dat door onze kennis op het gebied van immigratie, belasting en salarisadministratie te vertalen naar praktische en werkbare oplossingen. Maar we doen dat vooral door oprechte aandacht voor onze klanten en mee te denken over wat hen bezighoudt.

Bij Exterus werk je in een professionele, maar 'kleine' organisatie met diverse specialisten. In welke functie je bij ons ook aan de slag gaat, je werkt altijd nauw samen met andere collega’s en bedient een uiteenlopende kring van cliënten. De lijnen zijn kort, intern maar ook met de cliënten, waardoor Exterus vrijwel altijd snel kan schakelen.

Specialist, generalist of beide?

Internationale mobiliteit neemt in rap tempo toe. De wetgeving verandert geregeld. Om onze klanten goed te blijven adviseren, zorgen alle collega’s ervoor dat ze kennis opdoen en deze met elkaar delen. Exterus ondersteunt dit natuurlijk!

Bij Exterus heb je invloed!

Exterus groeit. Daar zijn we blij mee. Groei betekent ook nadenken over de toekomst. Bij Exterus doet jouw mening er toe. Medewerkers weten als geen ander hoe je het werk beter, slimmer of leuker kunt maken. Bij Exterus word je aangemoedigd om je ideeën te onderzoeken en uit te voeren.

Klaar voor een (nieuwe) uitdaging?

Wil je werken bij een dynamisch kantoor dat je de kans biedt jezelf verder te ontwikkelen en nauw samen te werken met andere vakspecialisten, (buitenlandse) adviseurs en, belangrijker nog, met jouw 'eigen' klanten?

We zoeken gedreven collega’s die het beste uit zichzelf willen halen en daardoor meebouwen aan de groei van Exterus. Bij ons geen uitgestippelde carrièrepaden, maar flexibiliteit en de ruimte om je op je eigen manier en tempo te ontwikkelen in een richting die bij jou en bij ons past!

    © 2015 EXTERUS